<< anterior

A

Abandó: Este és un somni característic que sol aparéixer ben sovint en la simbologia onírica. Somiar amb l'abandó de la mare indica dificultats econòmiques o materials que requerixen el teu esforç per a superar-ho. Si és el pare el que t'abandona, no estàs utilitzant els teus recursos de forma adequada. La teua voluntat es veu frenada. Tens una forta ambició que et portarà a la ruïna. L'abandó de l'espòs significa que hauràs de fer front a circumstàncies imprevistes que et deixaran sense llibertat d'acció. Quan la que abandona és l'esposa, revela que cregues al teu pas dificultats; tu eres el responsable dels teus fracassos. Si eres tu mateix -el somiador- el que abandones a algú o quelcom, la vida et demana que canvies d'ambient, objectius i costums.                 

Abelles: Si en el somni les abelles estan elaborant la mel o arreplegant pol·len, és l'anunci d'èxits materials i realitzacions molt positives. Aconseguiràs els teus objectius a curt termini. Les associacions i el treball en equip seran beneficiosos i rendibles. Busca els contactes necessaris. Si en el teu somni les abelles moren o el rusc és destruït, revela una tendència a l'individualisme. Conflictes amb els socis en el treball. Vés en compte; es produirà una situació que amenaçarà la teua seguretat material.  

Abraç Somiar que està abraçant a la seua parella pot significar que prompte hi haurà roïns entesos, baralles i desacords derivats d'una possible infidelitat. Si somia que abraça a un desconegut, vol dir que prompte tindrà un invitat no abellit. Somiar que abraça familiars pot significar que estos patisquen una malaltia o tristesa.         

Abric: Els somnis en què ixen abrics tenen diverses interpretacions. Desposseir-se de l'abric simbolitza la necessitat de l'ànima de llevar-se de damunt el superflu, de sincerar-se, d'eliminar els condicionaments i les normes de comportament que l'estan limitant i inclús arriben a ofegar-la. Al contrari, posar-se un abric significa que t'allunyes de l'essencial, que maquilles la teua veritat, que a poc a poc t'estàs allunyant d'allò més autèntic que hi ha en tu. Utilitzes un disfressa. Si et regalen un abric que no necessites, és un somni anunciador de circumstàncies felices. Però si t'ho roben o t'està provocant ansietat, es tracta d'un somni anunciador de penúries.

Accident Pot ser un avís davant de possibles accidents de tràfic en el futur. Tal vegada la seua ment li està dient que porte més atenció. Tal vegada siga un bon moment per a frenar un poc, afrontar els seus pors i dubtes. Té control sobre la seua vida? Se sent culpable per quelcom? També indica que les seues opinions, estil de vida o ambicions xoquen contra els d'una altra persona. Quan un conegut seu es mor en un accident de cotxe indica que cal revisar o recuperar la seua relació amb este conegut en la vida real. Si somia amb un accident d'avió, pot ser que els objectius que ha fixat són massa alts. O pot ser que vosté mateix no crega realment que siga capaç de realitzar-los.

Actor: Si somies que tu eres un actor al·ludix a un canvi d'identitat. No t'agrades com eres o creus que la teua vida no és interessant. Busques noves formes d'expressió, però fes-ho amb atenció, ja que pots perdre la teua identitat. També indica que la teua creativitat està en crisi; fomenta les teues il·lusions Si somies amb un actor concret analitza els seus trets i pensa a què conegut teu s'assembla; és una manera de somiar amb ell.                                            

Adulteri Si somia sobre una infidelitat pròpia, indica l'existència de desitjos sexuals subconscients i reprimits. Tal vegada hauria d'expressar-se més i disfrutar de les seues fantasies dins de la relació amb la seua parella. Si somia amb una infidelitat de la seua parella, pot significar que té una baixa  estima en estos moments, o dificultats i dubtes sobre la seua relació. Ha de ponderar les raons per què se sent insegur i tindre més seguretat en si mateix.

Advocat: Somiar amb pleits en què ixen advocats o recórrer a un per a resoldre un problema és l'indici de que no estem segurs del que fem. Aquest somni indica falta de confiança en l'objecte o situació que ens preocupa. Hi ha alguna cosa oculta darrere que no acabem de veure amb claredat. Si l'advocat resol feliçment els problemes, trobaràs ajuda per a dur a terme els teus assumptes. Busca suports.

Aeroport Si somia amb un aeroport, la interpretació depén segons si és un aeroport ple de gent o va buidar. Un aeroport ple de gent significa nous inicis ambiciosos. Pot ser que algunes idees han estat madurant en la seua ment i que ha arribat l'hora de posar-les en marxa. Noves relacions, noves dimensions, distints horitzons, un viatge.... D'altra banda, si somia amb un aeroport buit, pot ser que els seus plans patisquen retards. Tal vegada haja de canviar els seus plans de viatge, o tal vegada veurà que un projecte propi haja de ser ajornat.  

Agressió: Quan en el transcurs d'un el seu contemples una agressió o tu mateix eres agredit, has d'interpretar-ho com un indici de que la teua confiança en el gènere humà està molt deteriorada. És possible que hages viscut una situació conflictiva amb algú a qui aprecies i et sentes molt decepcionat. D'altra banda, si tu eres el que fas mal a una altra persona, t'avisa que has de controlar el teu caràcter, ja que et deixes portar per la ira amb massa facilitat.

Àguila Associada amb visió i poder. Durà a terme les seues ambicions i els seus desitjos. Accessibilitat de fama, riquesa i un lloc més alt.

Aigua L'aigua representa un símbol de nova vida, renovació i força. Somiar amb l'aigua en quantitats manejables o en entorns controlats (un llac, una piscina, una banyera, un riu que es pot creuar sense problemes....) suposa fertilitat i renovació. Si està en un barco tranquil·lament, significa que està prenent un descans. Tal vegada un sabàtic. O tal vegada hauria d'organitzar-se u. Tal vegada la seua ment s'ho està demanant. Aigües foscos o turbulentes suggerixen que està perdent el control de la seua vida, o està confús.

Alegria: El somni en què l'alegria i el goig es reflectixen de forma espontània i sense cap causa aparent reflexa l'estat en què es troben les teues emocions. Et sents molt satisfet i il·lusionat, els teus assumptes estan donant resultat, la qual cosa motivarà la teua creativitat. Has passat un període de certa inseguretat, però ja ha acabat. Si l'alegria te la proporciona una altra persona, és l'anunci de pròxims esdeveniments que han de resultar molt favorables per a tu.

 Alien Si en el seu somni és un alien o extraterrestre, significa que hi ha un aspecte de la seua personalitat que ningú ha descobert encara. Tal vegada Vosté no es coneix a si mateix,  pel que li podrà sorprendre les seues pròpies qualitats i capacitats. Este somni demostra que és una persona amb molta imaginació i creativitat que pretén trobar solucions innovadores a tot tipus de problema. Si somia que està rodejat d'extraterrestres pot ser que en la vida real troba dificultats a adaptar a un nou entorn, un nou treball o amics nous. Si en el seu somni li capturen uns extraterrestres i no li espanta, vol dir que procura evadir de la realitat, intentant trobar solucions irreals a problemes reals. És una persona sensible, ple de somnis i desitjos, però la vida no sempre se li ha posat fàcil. D'altra banda, si en el somni els extraterrestres li capturen i se sent por i amenaçat, vol dir que li dóna molta por perdre el cercle íntim familiar - és a dir, la seua família, els seus amics i el seu llar.

 All Somiar que veu o menja all, representa la seua forma pràctica i la seua sensibilitat en assumptes del cor. Busca seguretat. Si somia amb un camp d'alls, es preveu èxit en els negocis. 

Allau Veure una allau vol dir que no hi ha manera d'evitar els obstacles. Normalment suposa un avís perquè canvie algun detall per a aconseguir els seus propòsits. Si es troba soterrada davall d'una allau, paradoxalment es considera un somni positiu ja que tindrà bona sort. Si altres estan soterrats davall d'una allau vol dir que el seu entorn pot canviar.

Amics Somiar amb els seus amics significa que hi ha aspectes de la seua pròpia personalitat que ha rebutjat en el passat, però que està disposat ara a reconéixer i inclús expressar lliurement. Un somni amb amics també pot significar que prompte li donaran bones notícies. Si somia amb el seu amic o amiga de la infància, significa que enyora el passat quan tenia menys responsabilitats i preocupacions. Tal vegada tinga la sensació de voler fugir de les tensions i l'estrés de ser adult. Ha d'analitzar la relació que tenia amb eixe amic o amiga amb qui somia i preguntar-se si va aprendre alguna cosa rellevant d'eixe amistat. Una interpretació alternativa d'un la seua amb un amic o una amiga de la infància és que en la seua vida real s'està comportant de manera infantil i ha de madurar. Si somia amb la mort del seu millor amic o amiga, significa que algun aspecte, defecte o característica d'esta persona s'està morint en la seua pròpia personalitat.

 Amor Somiar amb l'amor i que està enamorat pot reflectir un estat d'amor en la seua relació actual. També representa la seua felicitat i la seua satisfacció amb la vida. Pel contrari, somiar amb l'amor pot significar que li falta l'afecte en la vida real. Somiar amb una parella d'enamorats significa que prompte tindrà molt d'èxit.

 Ànec Viatges feliços. Èxits econòmics o bona collita. Matrimoni i fills en un nou llar

 Anell. Quan somiem amb un anell és l'anunci de la culminació dels nostres anhels. Indica un possible compromís o una declaració d'amor. Esta visió onírica és l'indici de que estem aconseguint la maduresa en les nostres emocions. Unificació de criteris. Consolidació d'una societat o bé d'un enllaç.

 Àngel Si somia amb àngels i té la consciència tranquil·la, pot ser que intenten donar-li un missatge important, poden aportar espiritualitat, alegria i pau a la seua vida. Si té dubtes, pot ser que els està recordant que és hora de reflexionar sobre les seues decisions i les seues accions. Si somies amb tres àngels, açò té un significat espiritual - procura escoltar el seu missatge.

Ansietat Relació amb preocupacions actuals. Pot representar la diferència entre com viu un i com voldria viure. Pot reflectir una ansietat en la seua vida real. Possiblement està conscient del seu estat ansiós, o pot ser que el seu patiment estiga reprimit en el seu ser interior. En ambdós hipòtesis hauria de prendre temps per a analitzar les seues emocions.

 Aplaudiments Es busca el reconeixement de tercers o se -te'm que el reconeixement rebut d'altres no és sincer.

 Aranya Gràcies a les seues cuidades i l'energia que posa en el seu treball i vida, aconseguirà guanyar diners i felicitat domèstica (excepció: taràntula).

 Arròs: Somiar amb arròs és un somni positiu. Veure grans d'arròs en el seu somni simbolitza èxit, bona sort, prosperitat i bones amistats. També simbolitza la fertilitat (d'ací el costum de tirar arròs a nóvios novençans). Si menja arròs en el seu somni, significa pau i felicitat en el seu llar. Si somia de preparar o cuinar un plat d'arròs, significa que noves responsabilitats li aportaran molta felicitat. Si somia amb arròs que està brut, simbolitza un possible malaltia o separació dels seus amics.

Ascensor Somiar que està en un ascensor que puja significa que prompte aconseguir estatus i diners. Tal vegada representa que ha aconseguit un nou grau de capacitat per a comprendre millor les coses. Somiar que està en un ascensor que baixa representa problemes que li desanimaran. Si en el seu somni l'ascensor puja i baixa, representa els moments bons i roïns en la seua vida. Si somia que l'ascensor es trenca, o que no li deixa eixir, significa que ha perdut el control sobre els seus sentiments.

 Assassinat Somiar que mata a algú significa que acabarà amb una vella forma de pensar o actuar en la seua vida real o, tal vegada, amb una addicció. D'altra banda, este somni pot significar que està reprimint un sentiment d'agressió i fúria cap a si mateix o cap a una altra persona. Somiar que un assassí li mata a vosté, és possible que una relació important en la seua vida acabe d'acabar per alguna raó i vosté intenta allunyar-se del seu sentiment de tristesa. Somnis relacionats amb assassinats són freqüents en les persones que patixen una depressió.

 Atac al cor Somiar que patix un atac al cor suposa una referència a la falta de suports en la seua vida real. Tal vegada travessa un mal moment en la seua vida amorosa i sent que li falta l'amor.

 Àtic L'àtic és una habitació superior que demostra que té ambicions altes que poden suposar dificultats però realitzables. L'àtic pot representar la ment pel que si està caòtic és hora d'organitzar els seus pensaments perquè viva amb major assossec.

Avortament: Somiar amb un avortament propi o alié indica que una situació que et preocupa no arribarà a bon terme de la forma en què l'estàs enfocant. Canvia de tàctica. Elabora nous projectes sobre bases més fermes. Replanteja les coses d'una altra manera. No te fies de les aparences, perquè pots confondre't. També pot indicar que el que estàs fent no és lícit o moral; no et convé. Per eixe camí obtindràs perjuís socials o econòmics.

B

Balcó Si somia que està en un balcó açò es referix al seu desig de ser vist i apreciat.

Balena Força i poder. Arriben temps feliços. Hi ha un fet o una veritat que està disposat a assumir.

Baló Si en els seus somnis veu o juga amb un baló, és un símbol de plenitud. També pot significar que necessita estar en contacte amb el seu xiquet interior. Si somia que és espectador d'un partit, pot indicar que li fa falta prendre la iniciativa en la seua vida. Tal vegada siga massa tímid i li falta el valor per a prendre la incitativa.

 Ballar Un somni en què està ballant representa la llibertat de barreres i l'equilibri amb un mateix. També simbolitza l'alegria, l'elegància, la sensualitat i els desitjos sexuals. D'altra banda, ballar en els seus somnis pot significar la unió de la part femenina i masculina del seu ser. Si en el seu somni veu xiquets ballant, vol dir que gaudirà d'un llar confortable i xiquets sans i bons en el futur.

 Ballet Un somni d'un ballet simbolitza equilibri, cooperació i harmonia. Si somia que porta posades unes sabates de ballet, vol dir que comprén els principis d'equilibri i elegància. Es porta bé amb els altres.

 Banc Somiar amb un banc o una altra entitat financera indica els seus desitjos per a aconseguir una estabilitat financera. Si somia que està robant un banc, vol dir que està gastant massa energia i corre perill de gastar els seus recursos interiors.

 Bany Somiar que està banyant-se simbolitza una neteja del seu ser exterior i interior i de temps difícils. Si tens este somni, tal vegada s'està llevant del cap vell idees i opinions. Somiar amb un bany pot indicar perdó.

 Bar Si somia que està en un bar, representa el seu desig de fugir de l'estrés de la seua vida diària i entrar en un ambient més relaxat. Somiar amb un bar també pot indicar que busca aprovació d'algun aspecte de la seua vida diària.

 Baralla Somiar que participa en una baralla representa les seues preocupacions i els seus conflictes interiors. És possible que una part del seu interior que sol amagar vullga ser escoltada. S'és un somni en què altres es barallen, possiblement en la seua vida real no està assumint responsabilitat pels seus problemes pel que no aconseguirà resoldre'ls. Es nega a canviar els seus vells costums i actituds.

 Barba Un la seua amb una barba llarga representa la vellesa i la saviesa. Si és dona i somia que li creix una barba, representa el costat masculí de la seua personalitat. Vol ser més decidida i desitja tindre més força o poder.

 Barret Somiar amb un barret significa que en la seua vida real pot estar intentant amagar alguna cosa.  

 Batalla Una batalla en els seus somnis pot significar que està treballant massa. Hauria de donar-se un respir i descansar. Hi ha un conflicte entre els seus pensaments racionals i els seus impulsos irracionals. Somiar amb una batalla també tindre connotacions eròtiques.

 Bateig Somiar amb el bateig d'un beu representa renovació, una nova actitud cap a la vida o cap a altres persones. Al submergir-se i eixir de l'aigua, deixa el seu ser negatiu arrere i comença una nova vida. Al nivell espiritual, un somni amb un bateig vol dir que experimenta una fe renovada en Déu i s'acosta a un estat de realització espiritual.

 Barrera Somiar amb una barrera representa un obstacle per a la seua maduració emocional. Tal vegada se sent incapaç d'expressar-se totalment. Una barrera en els somnis també pot indicar que es resistix al canvi.

 Bebé Somiar amb un bebé representa innocència, calor i nous inicis. Els bebés simbolitzen alguna cosa en el seu ser interior que representa una cosa vulnerable, pura i no corromputa. Si somia que se li ha oblidat el seu bebé, pot voler dir que procura amagar la seua vulnerabilitat i debilitats. Somiar amb un bebé que plora vol dir que una part de vosté necessita més atenció. També pot representar els seus objectius no realitzats. Si somia amb un bebé molt xicotet pot simbolitzar els seus pors que altres s'adonen de la seua vulnerabilitat i deficiències. Pot ser que li de por demanar ajuda. Si somia amb un bebé mort, quelcom acaba en tu.

 Bicicleta Somiar que ha muntat amb bicicleta representa el seu desig d'aconseguir un equilibri en la vida real. Ha d'equilibrar millor el treball amb el plaer per a aconseguir els seus objectius. Si en el seu somni té dificultats amb la bicicleta, significa que tal vegada li preocupa la seua capacitat d'aconseguir només els seus objectius.

 Bogeria Somiar amb la bogeria pròpia o la d'una altra persona representa el seu desig d'evadir la realitat. Tal vegada tinga dificultats a diferenciar el millor del pitjor.

 Boira Somiar que està perdut en la boira representa confusió i tristesa en la seua vida domèstica. Ha d'intentar identificar millor les coses i les persones que són importants per a vosté.

 Bossa Una bossa en un somni representa les responsabilitats que un té. Si la bossa està trencada, indica que porta una càrrega molt pesada. Si somia amb una bossa plena de fem, vol dir que està sobrecarregat de preocupacions i problemes. Ha de buscar com compartir la seua càrrega amb altres.

 Botar Somiar que bota significar que està disposat a arriscar-se en la vida real per a aconseguir els seus objectius. Representa una capacitat decisiva que li ajudarà a tindre èxit. Si somia que ha de fer un bot, però no és capaç, vol dir que li fa por la incertesa. No li agraden els canvis. 

 Bou fertilitat i força. Somiar amb bous promet èxit en els assumptes amorosos, però també dificultats en els negocis o una pèrdua important.

 Bruixa Un la seua amb bruixes pot tindre una interpretació positiva (en els somnis una bruixa pot ser símbol de bondat, encant i força) o negatiu. Somiar amb una bruixa pot simbolitzar maldat, destrucció i forces femenines perilloses. Somiar amb bruixes pot representar les seues idees negatives sobretot el femení o representar alguna experiència en la seua vida real amb dones de mala fe).

 Burro Senzillesa i fiabilitat. Èxit en els seus plans de viatge o amor. Està rodejat per amics lleials.

 Buscar ocupació Somiar que busca un ocupació nou significa que tal vegada no se sent realitzat o satisfet en esta etapa de la seua vida real. Necessita nous reptes.

C

Cabell Somiar amb el cabell és un somni que simbolitza la sensualitat i la salut. L'estat del cabell en els seus sons és important per a interpretar el significat. Per exemple si el seu cabell té molts nucs, llavors representa una certa incertesa o confusió en la seua vida. Somiar amb un tall de cabell pot representar una debilitat per la seua banda. Tal vegada algú pretén censurar-li o tal vegada vosté mateix pretén canviar la seua forma de pensar i desfer-se d'una vella forma d'actuar o pensar. Somiar amb la pèrdua de cabell està relacionat amb la seua preocupació de fer-se major o també pot significar que se sent vulnerable i dèbil. Si somia que de sobte el seu cabell es torna blanc pot ser un senyal que acaba d'adonar-se de quelcom molt significatiu. El cabell blanc simbolitza saviesa.

 Cabres Relacionades amb vigor i energia. Possibilitat d'aconseguir tractes de forma cautelosa i un augment de riquesa.

 Cactus Si somia amb un cactus, és possible que se sent invadit o asfixiat en la seua vida real. Les rostes d'un cactus representen el seu desig de posar una barrera per a protegir el seu espai personal i intimitat. D'altra banda, somiar amb un cactus pot ser un símbol sobre el seu desig de defendre's. També pot representar la seua necessitat adaptar-se a la seua situació actual en compte d'intentar canviar-la.

 Cadàver Un cadàver en un somni representa una part de vosté que s'ha mort. D'altra banda pot significar que no sap expressar-se bé. S'ha tancat i és el moment d'obrir-se més als altres.

 Camell Aguant. Significa possibilitat de rebre un guany financer, tal vegada una herència. Però primer haurà de superar dificultats i barreres.

 Cames Somiar amb les seues cames significa que ha recuperat la seguretat que li permet assumir novament el control de la seua vida. Si en el seu somni les seues cames senten dèbils, és possible que en la vida real se sent vulnerable des del punt de vista emocional. Si somia que té ferides en les seues cames, o que no pot caminar, representa una falta d'equilibri o independència en la seua vida. Tal vegada se li costa molt defendre els seus desitjos. Somiar que té tres o més cames signifiquen que en la vida real està comprenent massa projectes. Ha de seleccionar millor. És preferible fer poques coses bé en compte de fer massa malament.

 Càmping Si somia amb un càmping, tal vegada necessita relaxar-se i descansar. És possible que somiar d'acampar vol dir que enyora estar més prop de la naturalesa i pretén viure una vida més senzilla. També pot referir-se al seu cercle social. Necessita pertànyer a un grup, però al mateix temps se sent autosuficient i independent.

 Càncer Somiar que patix càncer representa desesperació, tristesa, autocompassió i la incapacitat de perdonar. És possible que crega que està malgastant la seua pròpia vida. Este somni també representa àmbits en la seua vida que li molesten o li preocupen des d'un punt de vista emocional. Si somia que una altra persona té càncer, és una indicació que hauria de començar a ser més positiu.

 Canibalisme Si és testimoni a un acte de canibalisme en els seus somnis, és símbol d'un desig o obsessió prohibit. Els caníbals consumixen la vida i l'energia d'altres persones. En este sentit, tal vegada el somni descriga un aspecte de la seua vida (el seu treball, la seua relació sentimental, la seua família...) que està consumint tot el seu entusiasme i vitalitat. Si somia que és víctima del canibalisme, vol dir que li està consumint el seu treball, la seua relació, o una altra situació en la seua vida real.

 Captaire somiar que és un captaire representa el seu sentit d'inseguretat i falta d'autoestima.

 Cara Somiar té molts grans en la cara significa que té emocions a punt d'eixir. Tal vegada ha patit un atac contra la seua persona o la seua reputació. Si veu una persona sense cara en el seu somni, significa que encara busca la seua pròpia identitat - necessita descobrir qui és. És possible que no sàpia molt bé com a comprendre algunes persones o les seues emocions i desitja conéixer-los a un nivell més profund.

 Carranc Relacionat amb relacions amoroses, el carranc advertix sobre una relació llarga i difícil. Evita els rivals.

 Casa Somiar amb una casa representa la seua ànima i el seu propi ser. Distintes habitacions simbolitzen distints aspectes de la seua persona. Per exemple, en els somnis, l'àtic representa la seua capacitat intel·lectual, el soterrani el seu inconscient etc. Si la casa està buida en el seu somni, tal vegada en la seua vida real se sent insegura. Si la casa s'està movent, indica que travessa un període de canvi. Somiar que està netejant sa casa representa el seu desig en la vida real de canviar. Si somia amb una casa encantada, es referix a algun record de tipus familiar o a alguna emoció o sentiment que reprimix des de fa molt de temps.

 Casc Somiar amb un casc significa que ha de guardar les seues idees i protegir els seus pensaments amb molt atenció en la vida real.

 Caspa Si somia que té caspa, significa que pot estar mal utilitzant les seues energies. Porta algun temps patint estrés i tensió. Hauria de reconsiderar la forma en què comprén un problema actual. Somiar amb caspa també pot significar que li falta auto estima.

 Cavall És possible que guanye una suma important de diners i disfrutar una vida feliç i pròspera.

 Cervo Somni favorable. Una amistat duradora, i bona sort en els negocis i l'amor.

 Cigne Prosperitat i experiències meravelloses. També signifiquen salut i la resolució d'un misteri.

 Cine Somiar que està veient una pel·lícula vol dir que està en una etapa d'analitzar-se sense sentir-se implicat des d'un punt de vista emocional.

 Cireres Si somia amb cireres, la interpretació és positiva. Les cireres en els somnis simbolitzen honestedat, dolçor i bones perspectives. Si somia amb un cirerer, representa sort, primavera, feminitat i joventut.

 Ciutat Una ciutat en els somnis simbolitza un sentit de comunitat i el seu entorn social. Si somia que està en una ciutat deserta o que se sent apartat de l'activitat de la ciutat, significa que se sent rebutjat pels que li rodegen en la vida real. Si somia amb una ciutat en ruïnes, vol dir que no està cuidant a les seues relacions socials.

 Classe Si somia que se li ha oblidat assistir a classe, representa el seu por davant del fracàs. Tal vegada li falta seguretat en si mateix per a portar noves responsabilitats o projectes.

 Clau Somiar amb una clau simbolitza possibilitats, control, secrets o responsabilitats. Tal vegada intenta tancar els seus sentiments i emocions més íntims. Si somia que perd les seues claus, representa el seu pròpia por de perdre el seu estatus en la vida real. Tal vegada haja perdut el control de si mateix. També suposa un avís davant de possibles canvis negatius. Somiar que li regala una clau a algú indica que està disposat a cedir la responsabilitat per algú en la seua vida real a terceres persones. Si en el seu somni troba unes claus, vol dir que ha trobat la solució a un problema. Somiar amb el soroll de claus significa que l'actitud que té cap a la vida és correcta i que vosté és sensat i decisiu.

 Coco Una premonició d'un regal sorpresa de diners.

 Cogombre Veure o menjar un cogombre en el seu somni és símbol de recuperació. Necessita recuperar la seua energia i salut. També pot tindre connotacions sexuals.

 Col·legi Somiar que està en el col·legi representa sentiments infantils d'inseguretat que no ha sabut resoldre. Estes inseguretats poden estar relacionades al seu autoestima. Una altra interpretació d'este somni és que el col·legi simbolitza les lliçons que està aprenent en la seua vida real.

 Colors Els colors en els somnis representen energia, emocions i vibracions. El roig significa que seràs afortunat en el amor, el blau significa que tindràs moltes amistats, el groc que seràs afortunat en els diners, el verd que seràs feliç per tota la vida. Tots els colors signifiquen coses positives. Excepte el negre que significa que moltes desgràcies apareixeran en la teua vida.

 Colpejar Somiar que colpeja a algú simbolitza l'agressivitat o enuig que sent en la vida real però que no sap com expressar. Té tendència a guardar els seus sentiments negatius per dins, en compte de traure'ls d'una manera natural i sana.

  Competir Si somia que competix en un concurs, representa la seua necessitat créixer. Hauria d'aprendre el valor de la resistència i intentar ser més decisiu. Si somia que gana una competició significa que posseïx la capacitat necessària per a realitzar un objectiu o resoldre un problema en la seua vida diària.

 Conill Fidelitat en l'amor i una gran amistat. Èxit en els negocis.

 Convent Somiar que està en un convent representa la seua necessitat rebre suport espirituals i cures.

 Cor Somiar amb el seu cor representa l'amor, la veritat i el romanç. En els somnis, el seu cor simbolitza com porta els seus sentiments i com expressa les seues emocions en la vida real.

 Corder Possibilitat d'aconseguir la prosperitat a través del sacrifici de plaer. Amistat durador.

 Corredor Somiar amb un corredor representa el principi d'un nou camí que està a punt de mamprendre en la seua vida real, una nova fase de transició. En els sons un corredor és un símbol de camins espirituals, emocionals, físics o mentals. Si somia que va per un corredor llarg, representa la seua necessitat evitar una situació o un comportament repetitiu.

 Cotxe En un somni, un cotxe representa la seua ambició i la seua capacitat de navegar des d'una etapa de la seua vida a una altra. És un símbol del seu grau d'independència i control que exercix sobre la seua pròpia vida. És interessant comprovar qui conduïx el cotxe en el seu somni - si conduïx Vosté, indica que té un paper actiu en la seua vida real. Si un altre conduïx i Vosté va en l'seient arrere, indica que té poca autoestima en este moment de la seua vida, i per això permet que altres prenguen decisions que afecten la seua vida. Si perd el control del cotxe, pot ser que ha comprés massa i hauria d'anar més lentament. Si somia que un cotxe quasi li atropella, pot ser que el seu estil de vida, els seus objectius o les seues creences estan en contra d'una altra persona pròxima a Vosté.

D

Dentista Somiar que està en el dentista significa un dubte sobre la sinceritat i l'honor d'una persona. Tal vegada li de por el dolor o el patiment, però a llarg termini mereixerà la pena.

 Dents Els sons en què els seus dents cauen són molt freqüents i hi ha diverses interpretacions segons la persona i la seua situació. Les dents representen la nostra seguretat en nosaltres mateix - són símbol de la nostra felicitat (somriure) i aparença. Somiar que se'ls cauen les dents representa el seu temor de fer el ridícul en la vida real. Li falta la seguretat necessària per a realitzar una tasca específica i li preocupa que els altres es riguen de vosté. En els sons les dents representen força - els utilitzem per a mossegar, trencar, mastegar... En este sentit, si en el seu somni cauen o es trenquen, significa que en la vida real sent que no aconseguix que els altres escolten la seua opinió sobre un tema concret o en general. Tal vegada està en una situació o una relació que li fa sentir-se insegur. Ha de recobrar la seguretat en si mateix, i ha d'aprendre a expressar la seua opinió i les seues idees amb major decisió. D'altra banda, si somia que els seus dents s'estan omplint de càries i es trenquen, significa que ha de portar atenció en el treball. Alguns oferixen una altra interpretació d'este somni - que la persona que somia amb dents podrides o trencats es penedix d'haver contat una mentida o una calúmnia

 Depressió Un la seua en què està deprimit es referix a la seua incapacitat de fer connexions. És incapaç de veure les causes dels seus problemes i les conseqüències de les seues decisions.

 Desert Si somia que travessa el desert, simbolitza una pèrdua i mala sort. Tal vegada algú està parlant malament de vosté. Els deserts també simbolitzen la soledat, la infertilitat i la desesperació.

 Deute Somiar que té una deute significa lluites, preocupacions i problemes en els seus negocis i en l'amor.

 Dia Si somia amb un dia solejat, significa claredat. Veu les coses de forma més clara. Si somia amb un dia ennuvolat o gris, significa una possible pèrdua.

 Diamants Si somia amb diamants, és un missatge sobre el seu ser. Tal vegada troba sentit en fets que li tenien confós des de fa temps. Tal vegada és un avís sobre la seua forma de ser intransigent. Els diamants en els sons també poden representar la vanitat. És possible que s'estiga distanciant dels altres.

 Dimoni Somiar amb el dimoni té a veure amb la part negativa de si mateix. Pot ser que si somia amb el dimoni, se sent culpable per quelcom. Ha arribat l'hora de deixar per un costat eixa sensació de culpabilitat. D'altra banda en un somni el dimoni pot representar la intel·ligència o l'engany.

 Diners Somiar amb diners o somiar que gana molts diners significa que pot aconseguir l'èxit i la prosperitat. En els sons els diners representa la seguretat, la estima, l'èxit o els valors.  Una altra interpretació es referix a les seues idees sobre l'amor. Els diners simbolitza la sexualitat i el poder. Per exemple, si troba diners en el seu somni, representa la seua pròpia busca per a amor o poder. En cas contrari, si somia que perd diners, significa que tal vegada se sent vulnerable, infeliç i impotent en la seua vida real. Li falta ambició i estima.

 Dinosaures Si somia amb un dinosaure, representa una actitud antiquada. Tal vegada ha arribat l'hora de rebutjar les seues formes antigues de pensar i/o els seus vells costums. Si en el seu somni un dinosaure li perseguix, vol dir que té por de no ser útil o que la gent ja no li necessite. O si somia que un dinosaure li perseguix, també pot significar que antigues preocupacions tornaran a molestar-li.

 Divorci Somiar que està en fase de divorci indica que ha de diferenciar entre els assumptes en la seua vida i determinar les prioritats. D'altra banda, un somni sobre el divorci pot reflectir el seu por a la separació. Els sons amb el divorci poden reflectir esdeveniments en la vida real i l'estrés que estos causen. Somnis amb el divorci indiquen una fase transicional o li assenyalen que és ja arribat l'hora de canviar vells costums.

 Dofí Somiar amb un dofí és un somni positiu. En els sons un dofí simbolitza direcció espiritual així com la seua pròpia intel·ligència, capacitat mental i confiança emocional. Si utilitza tota la capacitat de la seua ment, tindrà èxit en la vida. Si somia amb un dofí, també pot significar que s'ha establit una línia de comunicació entre la part conscient i la part subconscient de vosté. Els dofins en els sons representen la seua disposició i capacitat per a explorar i navegar per les seues emocions. Somiar que està muntant sobre un dofí representa el seu optimisme i el seu altruisme social.

 Drac Somiar amb un drac vol dir que té tendència de deixar-se portar per la seua passió. Esta tendència li podrà portar problemes. Ha d'intentar exercir més autocontrol. Si somia que és un drac i expira foc, pot ser que està utilitzant la seua ràbia per a aconseguir el que vols.

 

E

Egipte Somiar amb Egipte apunta cap a l'arrel i l'eix de les seues pròpies emocions i espiritualitat. Un somni sobre Egipte li recorda d'una època en la seua vida quan tot era més senzill.

 Elefant Saviesa, memòria i el poder de la persistència. Representa un somni favorable que li aportarà dignitat i reconeixement.

 Embaràs Somiar que està embarassada (sense estar-ho en la realitat) simbolitza un aspecte del seu caràcter o de la seua vida personal que està creixent o madurant dins de si. Quelcom que encara ignora o no vol reconéixer. Un somni amb un embaràs també pot representar l'aparició d'una nova idea, objectiu o projecte en la seua vida. Si somia amb un embaràs i en el seu somni perd el bebé, representa el seu temor que no aconseguisca realitzar un objectiu en què ha posat molt interés.

 Enemic Somiar amb un enemic representa el conflicte entre idees contradictòries. També indica quelcom o algú que rebutja o nega. En els sons els enemics poden representar els enemics en la seua pròpia lluita interna amb si mateix. Si en el seu somni fa les paus amb el seu enemic, significa que pot haver-hi una solució a algun problema o conflicte que tinga en la vida real.

 Enfermetat Somiar amb una malaltia representa canvis desagradables i una possible crisi emocional. En els seus sons la malaltia pot ser símbol de la seua incapacitat de suportar una situació difícil. Tal vegada veja la malaltia com una vàlvula de fuga. D'altra banda, somiar amb una malaltia pot ser una alerta perquè comence a cuidar la seua salut.

 Ensalada Si somia de menjar una ensalada, significa que necessita expressar millor els seus sentiments i admetre les influències positives en la seua vida per a crear creixement personal. Somiar amb ensalada també pot significar que busca la naturalesa i la salut.

 Entrevista Somiar que està en una entrevista de treball representa la por que sent davant de les opinions dels altres.

 Escala Somiar amb una escala simbolitza canvi i transformació. Si vosté puja es que el seu treball prosperarà acabant en un èxit , però si baixa tindrà molts problemes per a relacionar-se amb els companys.

 Esclau Somiar que és un esclau indica que no està assumint la responsabilitat de la seua pròpia vida.

 Escola Somiar que està en l'escola representa sentiments infantils d'inseguretat que no ha sabut resoldre. Estes inseguretats poden estar relacionades al seu autoestima. Una altra interpretació d'este somni és que l'escola simbolitza les lliçons que està aprenent en la seua vida real.

 Escorpí Relacionats amb sentiments, pensaments o paraules destructius en contra de la seua persona.

 Escultura Somiar amb una escultura indica que es nega a acceptar les coses com són. També este somni pot significar que -te'm que no sap donar un bon imatge de si mateix.

 Església Si veu l'exterior d'una església en el seu somni, representa quelcom sagrat; representa el seu sistema de valors i les coses que considere sagrat. Si somia que està dins d'una església, vol dir que busca ajuda espiritual. Busca el suport que li permetrà seguir el camí correcte. També pot significar que en este moment qüestiona la seua vida i està en un procés de determinar què vol fer.

 Espill Somiar amb el seu propi reflex en un espill significa que està pensant en el seu ser interior. L'imatge que veu en l'espill reflexa la forma en què es percep a si mateix o la forma en què li agradaria que els altres li perceberen. Tal vegada vol enfortir o canviar aspectes de la seua personalitat. En els sons els espills simbolitzen la imaginació i el punt de connexió entre el conscient i el subconscient. Si trenca un espill en el seu somni, significa que vol trencar un imatge de si mateix o un vell costum. Si la seua imatge es veu difusa en el somni, vol dir que té dubtes sobre la seua pròpia forma de ser i els objectius que vol aconseguir en la seua vida.

 Esquelet Somiar amb un esquelet representa una cosa que no està acabada o desenvolupada en la seua vida. Tal vegada es troba en la primera fase d'un projecte o una situació. Si somia que una persona coneguda és un esquelet, significa que la seua amistat o relació amb eixa persona va acabar fa temps.

 Esquirol Prompte faràs nous amics i serà feliç en el seu llar.

 Examen Si somia que es presenta a un examen i se sent insegur, representa les seues pròpies inseguretats. Somiar que s'ha d'examinar, significa que té por de no satisfer les expectatives d'una altra persona i té por al fracàs.

F

Fada Somiar amb un fada significa alegria i felicitat en el seu al voltant. També podria representar les qualitats femenines de si mateixa. Si somia amb una fada trista, simbolitza la pèrdua d'amor o diners.

 Falcó Si somia amb un falcó pot ser un senyal que el seu èxit li va a convertir en objecte de zels.

 Fam Somiar que té fam indica que no se sent realitzat amb algun aspecte de la seua vida. Tal vegada aspira tindre més poder, diners, sexe o fama. Desitges obtindre una cosa a què aspires des de fa molt de temps. D'altra banda, si somia de tindre fam, pot ser que realment ho té. Ha de sopar més!

 Família Somiar amb la seua família en un ambient feliç simbolitza la seua harmonia i felicitat. Si el seu somia es desenvolupa en un ambient trist, és un avís sobre una possible desil·lusió o decepció en el futur.

 Febra Somiar que té febra significa que per dins alberga alguna sensació negativa com la ràbia o l'odi i que estes sensacions poden eixir al superfície del seu conscient. Ha de trobar una manera segura i pacífica per a expressar estes sensacions.

 Fer l'amor Somiar que fa l'amor en públic o en distints llocs reflexa alguna necessitat o assumpte relacionat amb la seua sexualitat o la seua persona. A través d'este somni, el seu subconscient pot estar dient-li que ha d'expressar-se de forma més oberta. O pot ser que es troba en una etapa en què posa en dubte les seues idees sobre el sexe, el matrimoni, l'amor etc.

 Fetus Somiar amb un fetus simbolitza el desenvolupament d'una nova relació o idea en la seua vida real. Alguna cosa creativa està a punt d'ocórrer. D'altra banda, un somni amb un fetus pot significar que actualment experimenta algunes dificultats en la seua vida o en una relació.

 Fira Somiar que està en una fira significa que ha superat algun xicotet obstacle i està disposat a progressar amb major energia.

 Flor Somiar amb flors colorits simbolitza l'amabilitat, la compassió, la sensibilitat, el plaer, la bellesa i els guanys. En els sons, les flors són també símbol de la perfecció i l'espiritualitat. És possible que el seu somni siga una expressió de l'amor, l'alegria i la felicitat. Somiar amb flors blanques representa la tristesa. Si somia amb flors mortes, simbolitza decepció i situacions tristes. És possible que en la seua vida real no sàpia realitzar tot el seu potencial. Si somia que algú li regala un ram de flors, és un senyal de respecte, admiració i reconeixement d'altres cap a vosté. Somiar amb flors en un desert o una terra no fèrtil significa que la seua energia i disposició positiva li ajudarà a superar els seus problemes actuals.

 Flota somiar amb una flota que navega amb molta velocitat significa un canvi sobtat en el sector empresarial o en la Borsa.

 Foc El significat d'un somni amb foc depén del context del mateix. Somiar amb foc pot simbolitzar la destrucció, la passió, el desig, la transformació, la il·luminació o la fúria. Un somni amb foc pot significar que quelcom vell està a punt d'acabar, i quelcom nou entrarà en la seua vida. Els seus pensaments i opinions estan en via de canviar-se. Si és un foc controlat, simbolitza la seua pròpia motivació i transformació interior. Si somia que el foc li crema, és un senyal que el seu geni comença a estar fora del seu control o que algun problema li està cremant per dins.

 Forat Somiar amb un forat en el sòl representa aspectes amagats de la seua vida. O, d'altra banda, un somni en què apareix un forat pot simbolitzar el va buidar que vosté mateix sent per dins. Tal vegada té este somni perquè ja ha de començar a eixir més i fer noves activitats. Somiar que es cau dins d'un forat pot significar un problema en la seua vida, o pot simbolitzar el fet que una situació en la seua vida té difícil solució.

 Formatge Somiar amb formatge és positiu: simbolitza guanys i beneficis.

 Formigues Bones perspectives dins de l'activitat professional i/o empresarial. Sentit de satisfacció. Important col·laborar amb altres per a realitzar els seus desitjos.

 Forn Somiar amb una forn simbolitza riquesa i èxit. El seu futur serà plaent i ple de satisfacció.

 Foscor Somiar que s'enfosquix advertix un possible fracàs en el treball. La foscor és sinònim d'ignorància, maldat, morta i por del que desconeix. Si en el seu somni el sol apareix en la foscor, llavors superaràs els seus fracassos. Si en el seu somni se sent segur en la foscor, tal vegada preferix no saber res sobre certes coses. Si en el seu somni no pot trobar algú en la foscor, vol dir que ha de controlar el seu geni en la vida real. Té tendència de perdre el control i els papers. Si somia que està perdut en la foscor, significa que està deprimit o insegur.

 Front somiar amb una front sense arrugues significa justícia i capacitat intel·lectual. Si en el seu somni, el front està arrugat, simbolitza preocupacions i problemes.

 Fruita somiar amb fruita significa que s'acosta un període de creixement, abundància i ingressos financers. En els sons la fruita generalment representa desig i sexualitat.

 Fugida Somiar que s'escapa de la presó o d'un lloc en què ha estat captiu representa la necessitat que sent en la vida real d'escapar d'una situació o actitud. D'altra banda, somiar amb una fugida pot significar que es nega a afrontar-se a un problema que no es va a desaparéixer per si. Si aconseguix escapar d'una situació en el seu somni, es preveu salut i bona sort en la seua vida real. La seua sort està a punt de canviar per bé.

 Fulls Somiar amb fulls verds significa que acaba de trobar la felicitat. Veurà una millora en diversos aspectes de la seua vida. Els fulls en els sons simbolitzen creixement i franquesa. Somiar amb fulls marrons i mortes no obstant es referix a alguna pèrdua o sensació de desesperació en la seua vida real.

 Funeral somiar amb el seu propi funeral simbolitza el punt final d'una situació que viu en la seua vida real o el punt final d'algun aspecte de si mateix. Tal vegada està reprimint els seus sentiments, i el somni amb un funeral li anima a reconéixer i acceptar estos sentiments en compte de soterrar-los i intentar oblidar-los. Si somia amb el funeral d'un tercer, indica que vol soterrar el passat o algun sentiment negatiu cap a una persona. Si somia que assistix al funeral d'un pare o una mare que en la vida real encara viu, significa que una part seua necessita separar-se de les restriccions que li imposen els seus pares i que busca una independència que fins ara no ha tingut. Somiar amb el funeral d'un desconegut indica que en la seua vida real has d'apartar quelcom vell (una situació, un sentiment, un prejuí...) per a deixar lloc per a quelcom nou.

 Futbol somiar que està veient o jugant un partit de futbol significa que es va a sentir molt satisfet en el seu treball i a poc a poc anirà realitzant els seus objectius ("gols").

 Futur somiar amb el futur representa les esperances o les inseguretats que sent davant del futur i el que desconeix.

G

Gat Un aspecte femení. Un gat que li ataca en el somni representa els seus enemics. Si aconseguix guanyar la lluita, superarà en la vida real grans obstacles i aconseguirà fortuna i fama.  

 Gelat Somiar menjar o veure un gelat representa plaer i satisfacció amb la teua vida. També simbolitza la bona sort i l'èxit en l'amor. Si el gelat en el seu somni no té sabor, significa decepció i tristesa. Si somia que el gelat es fonga, representa una sensació en la seua vida real de què és incapaç de realitzar els seus desitjos i esperances.

 Globus Somiar amb globus indica que les seues esperances per a aconseguir l'amor poden patir un contratemps. Globus en els sons també representen l'arrogància. Tal vegada té una opinió massa creguda sobre si mateixa. Somiar amb globus negres simbolitza una depressió, sobretot si els globus vénen cap avall. D'altra banda, els globus són símbol d'una celebració i festes - tal vegada hauria de reconéixer els desitjos del seu xiquet interior. Si un globus explota en el seu somni, simbolitza un objectiu o somni no realitzat i també pot representar l'estrés en la seua vida. Si somia que vola en un globus, és possible que haja arribat l'hora per a superar la seua depressió.

 Goril·la Recuperarà la seua força però el seu èxit patirà cert retard.

 Gos Si somia amb un gos que li fa acaricies, indica guanys i amics duradors. Escoltar gossos lladrant prevé una possible notícia depriment. Possibilitats de dificultats.

 Gos boig Somiar amb un gos boig significa que és possible que vosté i els seus amics patisquen un atac verbal per part de tercers. Si en el seu somni mata a un gos boig, vol dir que superarà les opinions contràries de tercers que tindrà èxit.

 Granja Si somia amb una granja, vol dir que tal vegada necessites desenvolupar algun aspecte de la seua persona. Està disposat a créixer.

 Granota Relacionades amb problemes de salut.

 Grill Somiar amb grills advertix contra una lluita contra la pobresa. Indiquen fam i dificultats per als pobres.

H

Helicòpter Somiar amb un helicòpter significa que està perseguint els seus objectius en la vida real. En els sons un helicòpter simbolitza la seua ambició i els seus èxits. No obstant, si somia que està dins de l'helicòpter, significa que tal vegada està vivint més enllà de les seues possibilitats. Una altra interpretació de somiar dins d'un helicòpter és que en la seua vida real comença a experimentar un nou grau de llibertat i consciència.

 Home Somiar amb un home representa el costat masculí d'un mateix - el costat decidit, racional, agressiu i/o competitiu. Si somia amb un home a qui coneix, pot ser que el seu somni li està reflectint els sentiments o preocupacions que li provoca tal home. Si és una dona, i somia que li està abraçant un home, indica que accepta i assumix la part més decidida de la seua personalitat. D'altra banda, pot subratllar el seu desig de tindre una relació o reflectir la seua imatge de l'home ideal. Somiar amb un home major representa saviesa o perdó.

 Hospital Somiar amb un hospital simbolitza el seu desig de curar o millorar la seua salut física o mental. Ha de tornar al ritme d'una vida normal i quotidiana.

 Hotel Somiar amb un hotel simbolitza una nova forma de pensar, o un canvi de la forma en què veu a si mateix. És hora de deixar per un costats vells costums i avançar.

 I

 Iaio: Somiar amb els iaios que ja no estan entre nosaltres és un indici de que estàs utilitzant mètodes d'actuació passats, ja caducs. Tendixes a refugiar-te en l'ahir, la qual cosa no t'està conduint a res de nou. Si els iaios amb què somies són vius, revela que busques consell en el que coneix. No t'atrevixes a donar el bot, a viure noves experiències que tal vegada la teua ànima està demanant a crits. Tens bones referències; no obstant, has d'utilitzar la teua saviesa en projectes que siguen molt més atrevits. 

 Impotència Somiar amb la impotència es relaciona amb la por de perdre poder o força en la seua vida real.

 Incendi Somiar que una casa està incendiada representa passió i amor. Si somia que aconseguix apagar un incendi, vol dir que superarà els obstacles en la seua vida a través de molt d'esforç i treball.

 Infància Si somia amb la seua infància, pot significar que desitja tornar a una vida en què tenia poques responsabilitats i preocupacions. Representa la innocència. D'altra banda, pot voler dir que hi ha una part de la seua infància que encara no s'ha integrat o resolt en el seu ser adult.

 Infart Somiar que patix un infart suposa una referència a la falta de suports en la seua vida real. Tal vegada travessa un mal moment en la seua vida amorosa i sent que li falta l'amor.

Infern Somiar amb l'infern pot significar que en la vida real patix en una situació de què li pareix impossible escapar. Tal vegada haja deixat una altra persona prendre les decisions i li preocupa no tindre el control de la situació. Si somia amb l'infern tal vegada representa els seus pors interiors i els seus sentiments de culpa. És hora de deixar de castigar-se a si mateix i començar a relaxar-se.

 Infidelitat Somiar amb una infidelitat (seua o per part d'una altra persona) suposa un avís sobre els seus actes amb el sexe oposat. Si somia amb una infidelitat, tal vegada tinga un sentit de culpabilitat sobre una relació sexual anterior o actual. D'altra banda, tal vegada se sent insatisfet amb la seua relació actual i busca emocions més excitants.

 Insectes Somiar amb insectes representa xicotets obstacles que ha de superar. D'altra banda, els insectes en els sons simbolitzen la sensibilitat i l'exactitud. A vegades els insectes en els sons s'interpreten com a missatgers divins. Somiar amb insectes pot també ser una promesa de guanys financers o la resolució d'un misteri

Inundació Una inundació térbola en un somni representa assumptes emocionals i tensió. Les seues emocions reprimides comencen a desbordar-li.

 Invisible Somiar que és invisible pot significar que li fa por que els altres no li reconeguen els seus mèrits o èxits. Un somni en què és invisible també pot significar que intenta retirar-se de les realitats de la vida.

 

 J

Jaguar Somiar amb un jaguar representa la velocitat, agilitat i força.

 Joies Un les seues en què porta unes joies representa un valor en si mateix o en altres que respecta i valora. En els sons les joies simbolitzen plaer, riquesa, ambició i protecció espiritual. Somiar que troba unes joies significa que progressarà molt ràpid.

 Jurat Somiar amb un jurat significa que tal vegada en la seua vida real se sent que altres li estan jutjant. Si vosté forma part del jurat no obstant, significa que tendix a jutjar als altres.

 Jutge Somiar amb un jutge significa que tal vegada se sent culpable per quelcom en la seua vida real i -te'm ser descobert. O tal vegada el seu somni intenta ajudar-li a encertar en les seues decisions. Si està immers en un procés judicial, este somni és un simple reflex de la realitat.

 

 L

Laberint Somiar amb un laberint representa un excés de complicacions en la seua vida. Si és un laberint amb fulls verds, significa que trobarà la felicitat just quan pareixia tot al contrari. Somiar que estàs en un laberint en la foscor representa la possibilitat de patir problemes o una malaltia.

 Lesbiana Somiar que és lesbiana (sense ser-ho en la seua vida real) simbolitza la estima, la capacitat d'acceptar-se a si mateixa i la passió. Se sent en harmonia amb els aspectes sexuals i femenins de la seua persona. No obstant, si somia amb un rebuig de la noció del lesbianisme, representa el seu rebuig d'aspectes de la seua pròpia sexualitat.

 Loteria Si somia que juga a la loteria, és possible que en la seua vida real no aconseguix assumir la responsabilitat pels seus actes i les seues decisions. Somiar que gana la loteria representa el seu desig de poder disfrutar de la vida sense tindre tantes preocupacions financeres.

 Llac Un llac en els seus sons reflexa l'estat emocional de la seua ment. Si l'aigua està térbol, tal vegada en la seua vida real té problemes emocionals. Si l'aigua està tranquil·la i transparent, simbolitza la seua pau interior.

 Lleó Un somni sobre lleons s'associa amb la noblesa, la força i l'orgull. El seu èxit depén de la seua capacitat de suportar l'oposició. Trobarà un amistat valuós.

 Lleopard Els seus enemics intentaran fer-li dany, però no ho aconseguiran. Trobarà dificultats en el treball o l'amor, però amb un esforç persistent les superaràs.

 Llet En els sons la llet simbolitza instints materns, amor maternal, bondat humana, i fraternitat. Somiar que beu llet significa felicitat domèstica i també pot reflectir el seu desig d'enfortir la seua relació amb altres persones. Si la llet en els seus sons està passada, significa que podrà patir xicotets problemes. Somiar que està en un bany de llet significa que gaudix d'un cercle d'amics fiables i amables.

 Llit Somiar amb el seu propi llit representa el seu ser íntim i el descobriment de la seua pròpia sexualitat. Si en els seus somnis estàs dormint en el seu llit, significa seguretat i assossec de la seua ment. Busca felicitat domèstica i pau. Si en el seu somni, es desperta en un llit no conegut, representa les conseqüències de les decisions que ha pres. Si somia que es gita en un llit amb un/a estrany/a, pot significar que fa amics massa ràpid. Hauria de ser més cautelosa en el moment de desenvolupar una amistat. Si somia que està adormint l'aire lliure, vol dir que tindrà èxit. Si somia que està surant al voltant del llit, pot significar que se sent sol i desconnectat/da de les persones que li rodegen. Tal vegada les seues idees els estan allunyant i és possible que haja d'abaixar un poc el nivell de la seua personalitat.

 Lloro Els seus amics confien en vosté, però rebrà falsos afalacs d'una persona enganyosa. Hi ha un àmbit en la seua vida que no té originalitat.

 Lluita Somiar que participa en una lluita representa les seues preocupacions i els seus conflictes interiors. És possible que una part del seu interior que sol amagar vullga ser escoltada. S'és un somni en què altres lluiten entre si, possiblement en la seua vida real no està assumint responsabilitat pels seus problemes pel que no aconseguirà resoldre'ls. Es nega a canviar els seus vells costums i actituds.

 Lluna Somiar amb la lluna representa alguna cosa amagada i també és símbol de la part femenina de la seua personalitat. En els sons, la lluna plena simbolitza alguna cosa completada, i la lluna nova representa començar novament. Si somia amb l'eclipsi de la lluna, significa que no li està deixant al seu costat femení expressar-se o pot significar que algú pròxim a vosté prompte patirà una malaltia. Somiar amb la lluna creixent representa un canvi cíclic, renovació i moviment. Avança sense problemes cap al camí de la seua vida.

 

M

Somiar amb les seues mans representa la seua relació amb les persones en la seua vida i la seua forma de relacionar-se amb el món. Les mans són una forma de comunicació entre persones. En els sons la mà esquerra simbolitza la seua bondat i qualitats femenines, i la mà dreta simbolitza atributs masculins. Si somia que pren la mà d'algú, representa la seua unió amb esta persona - tal vegada -te'm que s'allunya de vosté. Somiar que té les mans molt grans indica que tindrà èxit i aconseguirà els seus objectius, i somiar que té les mans tacades amb sang vol dir que se sent culpable per alguna cosa en la vida real. Si es llava les mans en el seu somni, representa que hi ha un assumpte que li preocupa en la seua vida que ha d'afrontar. O, al contrari, pot significar que s'està llevant alguna responsabilitat de damunt.

 Màgia Somiar que fa màgia significa que prompte podrà rebre una sorpresa agradable. A més un somni amb màgia representa una ment creativa i significa que probablement els esdeveniments en la seua vida eixiran tal com desitja.

 Mal de cap Somiar amb un mal de cap significa que està prenent un camí equivocat en la seua vida. Tal vegada sense saber-ho, està reprimint la seua forma racional de pensar. Necessita utilitzar la seua ment per a resoldre situacions complicades, i no deixar-se portar per les seues emocions.

 Maletes En els sons, somiar amb maletes o equipatge representa els desitjos, les necessitats i les preocupacions que sent i que li pesen en la vida real. Ha d'intentar reduir el seu excés de problemes i desitjos i relaxar-se un poc.

 Malformació Somiar amb una malformació representa aspectes no desenvolupats de la seua vida a què no presta atenció. Es nega a reconéixer que estos aspectes poden estar afectant el seu rendiment i la seua creativitat.

 Mansió Somiar amb una mansió simbolitza la seua capacitat de créixer i desenvolupar el seu potencial. Tal vegada en la seua vida real, la seua relació o situació actual està estancada i necessita avançar.

 Mapa Somiar amb un mapa significa que en la vida real s'està deixant portar per un camí que li aportarà satisfacció i li ajudarà a realitzar els seus objectius. Si consulta un mapa en els seus sons, és possible que, si és empresari, la seua empresa patirà xicotets problemes que seran reemplaçats per beneficis.

 Mare Somiar amb sa mare representa el costat maternal de la seua personalitat. Les mares oferixen protecció, consol, vida, ajuda i amor. Si somia amb una conversació concreta que té amb sa mare, representa un tema que li preocupa i que encara no sap com resoldre. També pot reflectir problemes en la relació amb sa mare en la vida real que encara no ha sabut resoldre. Si sa mare li crida pel seu nom en un somni, vol dir que necessita prestar més atenció a les seues responsabilitats.

 Marit Somiar amb el seu marit representa la seua relació amb ell i l'opinió que el seu subconscient té del. És important analitzar quin paper té el seu marit en el son, i quins sentiments li provoca en vosté per a analitzar el significat del somni. Somiar que té marit, quan en la seua vida real no ho té, simbolitza una relació o compromís. També pot representar qualitats de son pare que manifesta en la imatge d'un marit en els seus sons i que formen part del costat masculí de la seua personalitat.

 Màscara Somiar que porta una màscara significa que pot tindre problemes temporals arran d'una mala interpretació per part de tercers de la seua conducta. D'altra banda, si somia que porta una màscara pot significar que intenta amagar els seus sentiments verdaders. Si en el seu somni són altres els que porten una màscara, significa que lluitarà contra l'engany, els zels i les calúmnies.

 Matar Somiar que mata a algú significa que és possible que se sent molt estressat, en la vida real fins a tal punt que -te'm perdre el seu  control. És interessant recordar qui ha matat en els seus sons - qui és? Quins són els seus sentiments cap al/ella? Se sent enfadat per algun motiu cap eixa persona i no se n'ha adonat fins ara? A vegades ens molesten coses que fan els altres, però ens costa reconéixer el nostre enuig o el nostre dolor. Al contrari, un somni en què mata a algú pot representar una part seua que vol eliminar i que està personificada en la persona que mata en el seu somni.

 Matrimoni Somiar amb un matrimoni representa compromís, harmonia o transició. Si somia amb un matrimoni també pot també simbolitzar la unificació d'aspectes oposats del seu caràcter. Per exemple, pot representar la unió dels costats femení i masculí de la seua personalitat. Si somia que es casa amb el seu ex, significa que ha assumit certs aspectes de la seua relació anterior amb el/ella i ha aprés dels mateix. O pot també significar que reconeix que la seua relació actual té alguna cosa en comú amb la seua relació anterior.

 Medicina Somiar de prendre medicina significa que travessa un període de curació emocional i/o espiritual. Prendre medicina en un somni també significa que el mal moment que està vivint és només temporal, i a la llarga haurà sigut útil.

 Mentir Somiar que algú li acusa de ser mentider representa un avís sobre la possibilitat que algú pot tractar d'intentar enganyar-li. Si en el seu somni és vosté qui mentix, és possible que intente convéncer-se de quelcom que va en contra de les seues conviccions o instints. Hi ha una cosa que intenta amagar de si mateix o dels altres? Somiar que un conegut li diu una mentida significa que comença a desconfiar de la dita persona en la vida real o reflexa les seues pròpies inseguretats.

 Mercado Somniar que està en un mercat significa que li falta algun element emocional o físic en la seua vida real. Tal vegada necessita més afecte. Si el mercat està buit, representa la tristesa i la depressió.

 Mina Somiar que està dins d'una mina significa que intenta arribar al fons d'una qüestió. També suposa un avís que podrà fracassar en els seus intents.

 Monedes Si somia amb monedes, pot ser que li preocupen possibilitats o oportunitats en la seua vida que ha perdut. Monedes d'or representen èxit i riquesa. Monedes de plata representen valors espirituals i el seu propi sentit d'autoestima.

 Mones Somiar amb mones és una advertència davant de l'existència d'amics falsos que li afalagaran per a satisfer els seus propis interessos. Problemes en l'amor.

 Monestir Somiar que està en un monestir significa que ha d'aprendre més sobre si mateix. Ha d'intentar trobar el temps per a pensar.

 Monstre En els sons els monstres simbolitzen aquells aspectes de la seua personalitat que considera lletjos i desagradables. Si mata un monitor en el seu somni, significa que sabrà véncer els seus rivals i aconseguir l'èxit.

 Mort Somiar amb la mort d'un ser volgut indica que manca un aspecte o qualitat representat per tal ser. Ha de preguntar-se quina qualitat té la dita persona perquè li vullga tant. Serà eixa mateixa qualitat la que li falta en la seua pròpia relació, circumstàncies o vida. D'altra banda, si algú conegut es mor en el seu somni, pot indicar que eixa persona ja no juga cap paper en la seua vida.

  Morts Somiar amb algú que s'ha mort i és viu en el seu somni pot ser una forma d'intentar resoldre els seus sentiments cap a ells. Si somia amb un conegut que es va morir fa temps, significa que hi ha quelcom en la seua vida actual o la seua relació actual que s'assembla a una faceta de la persona morta. Somiar que és viu un pare mort o una mare morta, i si en el son parla amb ells, significa que sent por per haver-los perdut i busca una forma d'aprendre a viure la vida sense ells. Tal vegada necessita una oportunitat per a despedir-se d'ells. Si somia amb un familiar o amic mort, significa que li està trobant a faltar i el seu subconscient intenta reviure experiències que va viure amb el o amb ella. A l'intentar seguir normalment amb la seua vida diària, estos sons amb persones mortes representen l'única eixida que té per a assumir la pèrdua o la mort d'un ser volgut.

 Mosques Se sent molest per les accions d'amics i pot estar pensant a fer quelcom equivocat.

 Mosquits Si ha matat a un mosquit en el seu somni, vol dir que superarà obstacles i disfrutar fortuna i felicitat domèstica. Si no ho ha aconseguit matar, lluitaràs en va contra els atacs d'enemics secrets.

 Moto Somiar amb una moto té distints significats. D'una banda, si porta una moto en el seu somni, és un símbol del seu desig de més llibertat. Tal vegada intenta alliberar-se d'alguna responsabilitat en la seua vida real. Una moto en els sons també simbolitza la sexualitat.

 Mussol Advertix sobre l'arribada d'una persona mentidera. També l'alliberament d'una malaltia perillosa o la mort.

 

 N

Nadal Un el seu sobre el nadal simbolitza la unió familiar, reunions i celebracions. També representa nous inicis o tornar a començar.

 Netejar Si somia que està netejant, s'interpreta com que en la seua vida real està apartant el negatiu de la seua vida i està superant obstacles importants. Vol dir que necessita netejar els seus pensaments i alliberar-se de vells hàbits i costums. Vol superar-se. Si somia que està netejant un objecte, representa una part de vosté o la seua vida que no funciona bé.

 O

Oques Possibilitats d'un llarg viatge i bona fortuna.

 Ós Victòria sobre els seus enemics. L'ós representa concursos i competicions de qualsevol tipus.

 Ostatge Somiar que vosté és ostatge significa que en la vida real se sent víctima d'una situació en què la seua capacitat de decisió està limitada. Este somni pot representar una situació o uns problemes en la seua vida real o en les seues relacions. Somiar que és ostatge també indica que no sap expressar ben una part del seu ser.

 Ovella Possibilitat d'aconseguir èxit a través dels seus plans ben dissenyats.

 

  P

Paisatge. Segons la teoria dels sons de Freud, el paisatge simbolitza el cos humà. Somiar amb paisatges que canvien constantment indica transicions psicològiques o emocionals. Representa les distintes etapes de la seua vida. D'altra banda, tal vegada este somni li esta oferint distintes formes de comprendre una idea o una situació. Ha d'intentar identificar les coses que apareixen en el paisatge i mirar el seu significat, per a entendre les opcions que té disponibles. Somiar amb paisatges representa el punt en què es troba en la seua vida o en la seua relació.

 Pallasso Somiar amb un pallasso simbolitza la part divertida i infantil de la seua personalitat. La disposició del pallasso (si està feliç o trist (reflexa el seu propi estat d'emoció).

 Panderola Somiar amb panderoles representa la seua pròpia necessitat renovar, netejar i rejovenir el seu ser psicològic, emocional o espiritual. Hauria d'avaluar els aspectes més importants de la seua vida.

 Pantera Bellesa salvatge i elegància. Els seus enemics no podran ferir-li.

 Pany Somiar amb una pany representa la seua incapacitat d'aconseguir el que desitges. O tal vegada hi ha una part de la seua personalitat que manté tancada i hauria d'expressar més.

 Pardals en vol Senyal de prosperitat per al somiador. Sentit de llibertat. Alliberament del pes de les responsabilitats.

 Pare Somiar amb son pare és somiar amb un símbol que normalment representa autoritat i protecció. Tal vegada hauria d'aprendre a ser més autosuficient en la vida real. Somiar amb la mort de son pare pot ser una advertència sobre el desenvolupament del seu treball o d'un negoci propi. Somiar que li apega a son pare representa la seua necessitat acostar-se més cap al i sentir que li faça cas.

 Parella de fet Somiar amb la seua parella representa la seua relació amb ell i l'opinió que el seu subconscient té del. És important analitzar quin paper té el seu marit en el son, i quins sentiments li provoca en vosté per a analitzar el significat del son. Somiar que té marit, quan en la seua vida real no ho té, simbolitza una relació o compromís. També pot representar qualitats de son pare que manifesta en l'imatge d'un marit en els seus sons i que formen part del costat masculí de la seua personalitat.

 Patinar sobre gel Somiar que està patinant sobre gel significa que ha de confiar més en si mateix i en les seues accions. Un somni en què estiga patinant sobre gel pot també significar que ha de parar atenció en alguna situació o relació.

 Pegar Somiar que li pega a algú simbolitza l'agressivitat o enuig que sent en la vida real però que no sap com expressar. Té tendència a guardar els seus sentiments negatius per dins, en compte de traure'ls d'una manera natural i sana.

 Peixos Energia i economia. Un peix en aigua clar expressa la llibertat relacionada amb els seus sentiments.

 Pel·lícula Somiar que està veient una pel·lícula vol dir que està en una etapa d'analitzar-se sense sentir-se implicat des d'un punt de vista emocional.

 Penya-segat. Quan somiem que algú es cau per un penya-segat és signe d'una degradació d'orde moral. La persona es veurà sotmesa a una prova de consciència. Este somni amaga darrere beneficis obtinguts amb males arts, aprofitant-se d'una circumstància determinada o bé d'una persona. Quedar-se en el vora però no botar pel penya-segat indica que estàs a punt d'embarcar-te en una aventura arriscada que pot emportar-te a la ruïna moral o econòmica. Tin molt atenció amb les decisions que preses. 

Pescar Somiar que està pescant pot ser un senyal que està a punt de deixar eixir a la superfície les seues emocions.

 Pet Somiar que tira pets indica que sent certa agressivitat passiva. Ha d'aprendre a traure les seues emocions de forma més directa.

 Planxar Somiar que està planxant pot significar que pretén trobar l'orde domèstic. Si somia que està planxant i es crema, representa la intranquil·litat, la malaltia o els zels.

 Platja Somiar amb la platja simbolitza la trobada entre els dos estats de la ment. L'arena simbolitza el procés racional i mental, i el mar representa els aspectes irracionals, inestables i emocionals de la seua persona. La platja és un setge de transició entre el físic/el material i l'espiritual. Si somia que està en la platja mirant el mar, vol dir que possiblement ocorreran canvis importants en la seua vida. Si somia que està en l'aigua mirant la platja, tal vegada tornarà a una situació o un lloc que li és familiar. D'altra banda, tal vegada està en una fase d'adaptació i acceptació de canvis que han tingut lloc en la seua vida. Si somia que està relaxat en una platja, possiblement trobarà la pau i tranquil·litat en els pròxims dies. Viurà menys estrés.

 Plor/Plorar Somiar que plora representa una forma de traure emocions negatives causades per algú en la seua vida real. Si plora en el seu somni, suposa una forma de recuperar el seu equilibri emocional i traure els seus temors i pena. Durant el dia, moltes persones reprimixen els seus sentiments negatius i este somni resulta una via de fuga. Somiar que està plorant i ningú li escolta, representa les dificultats que té en la seua vida diària per a comunicar-se amb els altres.

 Pluja/ Ploure Somiar amb la pluja és somiar amb un símbol de la fertilitat i la neteja. Si somia que es mulla en la pluja, significa que prompte se sentirà lliure i net dels seus problemes actuals en la vida real. Veure ploure i escoltar el soroll de la pluja en els seus sons, representa perdó, i també bona sort i amor.

 Pollastres Representen la fortuna en l'amor, alegria i felicitat en tots els aspectes.

 Polp Associat amb la timidesa. La gent li voldrà pel seu caràcter dolç.

 Poma Les pomes en els sons són un símbol de fertilitat, creixement i prosperitat. Si menja una poma en el seu somni, vol dir que està disfrutant de la vida i prompte assaborirà l'èxit en l'amor o en el treball. Però també hi ha la dimensió bíblica que pot suggerir amor prohibit, desitjos reprimits i temptacions dolces.

 Presó Somiar que la seua parella està en la presó significa que -te'm que no és una persona fiable. Si somia que vosté està pres en la presó, representa que se sent asfixiat i atrapat en la seua vida actual. Somiar amb uns xiquets en la presó significa negligència i preocupació.

 Presoner Somiar que és presoner s'interpreta com que una situació o una relació li està impedint ser un mateix. Tal vegada experimenta una pèrdua de llibertat en algun aspecte de la seua vida. D'altra banda, este somni pot representar els seus sentiments de vergonya i culpabilitat. El somni que és captiu pretén dir-li que deixe de castigar-se a si mateix.

 Presses Somiar amb les presses pot significar que no se sent preparat per a un esdeveniment a punt d'ocórrer en la seua vida real, o per a un treball. També un somni que té molta pressa pot representar un estat d'estrés en la seua vida real en què té la sensació que no dóna abastiment, que no disposa de temps suficient per a comprendre totes les seues responsabilitats.

 Puces Malaltia i irritacions menors. Necessitat afrontar problemes del passat.

Pujar Si somia que puja alguna cosa (una escala o una corda.), pot significar que pretén superar una gran lluita, o que l'ha superat ja. També significa que els seus objectius són abastables. Si somia que baixa un penya-segat, pot significar que has de tindre en compte el seu subconscient. Experimenta unes reserves i dificultats quan procures entrar en els seus sentiments més profunds. Tal vegada se sent deprimit o esgotat.

 

 R

 

Rata Senyal d'un seriós problema, encara que tindrà èxit en un treball que no ha acabat encara.

 Rata penada Misteri, discussions i penes com resultat de comportaments negatius de persones al seu voltant.

 Ratolins Possibilitat de problemes domèstics. Els assumptes relacionats amb el treball podran deteriorar-se.

 Rei Somiar amb un rei significa que possiblement està a punt de tindre poder i prestigi. En els sons un rei simbolitza poder i control. També simbolitza la força masculina.

 Renoc Somiar amb renocs vol dir que intenta amagar la seua verdadera identitat i caràcter. Ha de tindre més confiança en si mateix i deixar que la seua bellesa interior es veja. Si mata a un renoc en el seu somni significa que rebrà alguna crítica per una iniciativa que acaba de dur a terme. 

Rèptil Les persones parlen de vosté. Atenció amb els xafardejos i enemics amagats. És important que siga cautelós en els negocis.

 Rescatar,  Somiar que algú li rescata d'una situació perillosa, o que vosté aconseguix rescatar a una altra(s) persona(s) representa un aspecte de la seua persona que ha sigut un poc abandonat. A través del seu somni, intenta trobar la forma d'expressar tal aspecte. Si somia que vosté li rescata a algú que s'està ofegant en aigua, significa que ha aconseguit reconéixer certes emocions i característiques en vosté, simbolitzades per la mata que aconseguix salvar.

 Rialla, Riure Si somia que es riu, significa que en la vida real hauria d'intentar estar més alegre i deixar de pressionar-se tant. La rialla simbolitza alegria i plaer. Si escolta les rialles felices de xiquets en el seu somni, és senyal de molta alegria i salut. Si somia amb una rialla malvat, representa els seus sentiments d'humiliació i incapacitat.

 

S

Salvar Somiar que algú li salva d'una situació perillosa, o que vosté aconseguix salvar a una altra(s) persona(s) representa un aspecte de la seua persona que ha sigut un poc abandonat. A través del seu somni, intenta trobar la forma d'expressar tal aspecte. Si somia que vosté li rescata a algú que s'està ofegant en aigua, significa que ha aconseguit reconéixer certes emocions i característiques en vosté simbolitzades per la mata que aconseguix salvar

 Sardines Possibilitat de temps difícils, tal vegada un desacord amb un familiar. Una marca de la deshonorabilitat.

Segrest Somiar que algú li segresta significa que possiblement en la seua vida s'assenta atrapat i restringit. Algú o quelcom pareix intentar desviar la seua atenció dels seus verdaders objectius. Somiar que vosté és el segrestador significa que està intentant retindre quelcom en la vida real que ha de deixar, o que vol obligar als altres a compartir les seues opinions.

Selva Somiar que està dins d'una selva significa que hi ha alguns aspectes de la seua personalitat que poden haver sigut reprimits o que se sent inhibit.

Serp Un serp que li ataca es traduïx en una traïció de la persona menys esperada. Si aconseguix matar la serp, suposa una victòria contra els seus enemics.    

Simi Advertència sobre un possible engany. Barreres en el terreny amorós.          

Sirena Somiar amb una sirena representa la part femenina de si mateix que és misteriosa i secreta. Un somni amb sirenes també pot simbolitzar un por al sexe. Si un home somia amb una sirena, vol dir que li fa por ser dominat per la part femenina del seu ser. Si una dona somia amb una sirena, significa que té dubtes sobre la seua feminitat.

Suc En els sons, beure suc o suc de fruites representa la vida i la vitalitat.

 T

Taràntula Perspectives negatives relacionades amb la salut o el plaer. Li decepcionarà una història d'amor.

 Tauró Un sentiment fort li amenaça, però aconseguirà superar les dificultats.

Taüt En els somnis un taüt representa l'úter. Si somia amb un taüt va buidar, pot significar que experimenta dificultats no reconciliables en la seua vida real. Si veu un cos en el taüt és possible que patisca una depressió. Tal vegada se sent limitat i enyora més llibertat personal. Tal vegada existisca una situació acabada però no resolta en la seua vida.

 Tigre Poder, bellesa salvatge i força sexual. Superarà dificultats i aconseguirà luxes i plaer.    

Tir Somiar amb tirs significa que s'ha fixat un objectiu i sap en general quines són les seues ambicions en la vida. La seua planificació per a realitzar-les és encertada. Si en el seu somni vosté dispara contra una altra persona representa els seus sentiments agressius o d'enuig cap a la dita persona. Somiar que algú li dispara a vosté pot significar que en la seua vida real està experimentant una situació de confrontació. Tal vegada se sent víctima d'una situació.

 Tortuga somiar amb tortugues pot significar que progressarà de forma lenta però segura. És aconsellable que no vaja tan ràpid, per a poder aconseguir els seus objectius. Una altra interpretació d'un la seua amb tortugues és que pretén protegir-se de la realitat en la seua vida normal.          

 Treball somiar que busca un treball significa que tal vegada no se sent realitzat o satisfet en esta etapa de la seua vida real. Necessita nous reptes. Somiar amb el seu treball actual representa la seua satisfacció amb la seua vida actual. També pot ser que a través d'este somni, la seua ment intenta recordar-li d'una tasca immediata que ha de fer.   

U

Ull Somiar amb els seus propis ulls representa el coneixement, la comprensió intel·lectual i el reconeixement. És possible que eixiran a la llum pensaments sobre els quals fins ara no ha sigut conscient. En els sons l'ull esquerra simbolitza la lluna i l'ull dret el sol. Si somia que té quelcom en l'ull, representa possibles obstacles en la seua vida. Somiar que només té un ull indica que es nega a acceptar un altre punt de vista i si somia que patix un ferit en un ull o que no els pot obrir, significa que es nega a reconéixer la veritat.

 V

Vaca Dòcil i productiva. Prosperitat en tots els seus projectes, però vigila amb atenció els seus assumptes personals. Les vaques prometen la realització d'esperances i desitjos.

 Vacacions Somiar amb vacacions representa la seua pròpia necessitat prendre un descans. Una part seua desitja escapar de les seues responsabilitats.

 Vesprada Somiar que arribes tard simbolitza el seu por davant dels canvis. També pot reflectir la seua sensació de no estar preparat o recolzat en les seues circumstàncies actuals. Un somni en què arriba tard també pot significar que se sent desbordat davant de la necessitat prendre decisions importants sobre el seu futur. 

 Volar somiar que vola representa una sensació de llibertat. També pot tindre connotacions sexuals (llibertat, orgasme, deixar-se portar per les seues sensacions....).

 Votar somiar que vota per algú o quelcom significa que en la seua vida real té capacitat per a dir el que pensa i defendre les seues opinions

 X

Ximenera Una ximenera en els seus sons representa calor, tradició i valors familiars.

 Xocolate Somiar amb xocolate indica que vol donar-se una recompensa a si mateix. També pot significar que s'està permetent massa excessos i tal vegada hauria de controlar-se un poc més.

Z

Zels un somni en què sent enveja o zels pot simbolitzar el seu sentit de vulnerabilitat i falta d'estima. Ha d'intentar reconéixer la seua vàlua i tindre més seguretat en si mateix.

 

 Tornar a la pàgina del diccionari dels somnis. Fes click en aquest diccionari